SK
EN
Zatvoriť
Bencik culinary group odráža dlhodobú filozofiu jej majiteľa Pavla Benčíka, ktorú on sám definuje ako osobný vzťah k zákazníkom, dôraz na špičkovú kvalitu, inovatívnu kuchyňu a vlastnú zainteresovanosť na všetkých aspektoch podnikania. Zároveň je potvrdením záväzku rozvíjať gastronomickú scénu v tomto regióne
Bencik Culinary Group vlastní sieť a la carte reštaurácií, prémiových samoobslužných reštaurácií v business a shopping centrách. Okrem toho samostatnú cateringovú divíziu Party Guru Catering pod vedením Executive chef Bencik Culinary Group Michala Pažáka a cukrárenskú divíziu aj s cukrárňou CrémeChic, ktorú má pod taktovkou šéfcukrárka Bencik Culinary Group Veronika Bušová.
2003 ALDENTE Otvárame prvú taliansku reštauráciu v Tatracentre na Hodžovom námestí. Úspešný koncept biznis reštaurácie, ktorá funguje dodnes.

2003 CANTINA Otvárame prvú samoobslužnú reštauráciu v Tatracentre.
2008 CANTINA SLSP Do portfólia pribúda Cantina v centrále Slovenskej sporiteľne.
2010 BEER PALACE Otvárame jedinečnú piváreň v centre mesta, v historickej budove Paláca Motešických. Ako jedno z mála miest v Bratislave ponúka tankové pivo Pilsner Urquell priamo z originálnych tankov.
2011 CARNEVALLE Na najprestížnejšej adrese v Bratislave, na Hviezdoslavovom námestí, otvárame unikátnu modernú reštauráciu zameranú hlavne na jedlá z mäsa prvotriednej kvality. Súčasťou reštaurácie je aj trh, tzv. MEAT MARKET, kde si zákazníci môžu kúpiť čerstvé mäso a ryby na prípravu doma.
2012 ZYLINDER Otvárame prestížnu regionálnu reštauráciu na Hviezdoslavovom námestí, priamo v srdci Bratislavy, ktorá ponúka unikátne spojenie vyberaných špecialít rakúsko-uhorskej kuchyne v súlade s moderným kulinárskym umením.
2012 ALDENTE ON GREEN Otvárame prvú reštauráciu mimo hraníc hlavného mesta, na golfovom ihrisku v Penati Golf Resort Senica.
2012 AL TRIVIO CENTRAL Otvárame reštauráciu v najmodernejšom nákupnom centre v Bratislave, ktorá ponúka modernú taliansku kuchyňu. Navyše v súlade s moderným životným štýlom ponúka Al Trivio výber jedál v 100 % biokvalite.
2012 LA CANTINA CENTRAL Otvárame nový koncept samoobslužnej reštaurácie v nákupnom centre. V príjemnom dizajnovom prostredí si môžete vychutnať každý deň nové menu, čerstvé cestoviny, šaláty či mäso a ryby na grile.
2013 CARNEVALLE CLUB RESTAURANT AND BAR Otvárame klubovú reštauráciu v Penati Clube v Bratislave.
2014 Otvárame reštauráciu a piváreň Bokovka v bratislavskom Ružinove. Bokovka je predovšetkým o dobrom pive Budweiser Budvar a tiež pivných špeciálov o chutnom jedle. Špecialitou podniku sú pečené špeciality priamo z našej pece, ktorú rozpálime každý podvečer.
2014 CrèmeChic je nový koncept v rámci kulinárskej skupiny Bencik Culinary Group – šik cukráreň. Cukráreň CrèmeChic je otvorená od decembra 2014 v obchodnom centre Central. Každý deň ponúka niekoľko druhov klasických, ale aj moderných čerstvých zákuskov a makaróniek.
2015 Otvárame dve reštaurácie v trnavskej City Arene. Ide o úspešné koncepty známe už z Bratislavy - piváreň a reštaurácia Bokovka a talianska reštaurácia Al Trivio.
2015 Po úspešnom štarte „šik“ cukrárne Crèmechic v OC Central otvárame jej „dvojičku“ v obchodnom centre Aupark v septembri 2015.
2015 Spoločnosť Bencik Culinary Group sa stala vlastníkom licencie pre medzinárodnú značku Vapiano pre Českú a Slovenkú republiku. V najbližších rokoch plánuje otvoriť reštaurácie tohto konceptu na oboch trhoch.
2017 Otvorili sme moderné bistro Picknik v biznis centre na Plynárenskej ulici v Bratislave. Picknik je miesto, kde sa môžete zastaviť na raňajky, chutný obed alebo si so sebou zobrať svoj fresh, smoothie či kávu.
2017 Do portfólia Bencik Culinary Group pribúda nový koncept samoobslužnej reštaurácie Obederia. Nachádza sa v biznis centre Panorama City a je určená zamestnancom spoločnosti Johnson Controls.
2017 V Prahe sme otvorili prvé dve prevádzky medzinárodnej siete Vapiano – v obchodných centrách Quadrio a Chodov. Ide o netradičný koncept reštaurácie, kde si jedlo objednávate sami u vapianistov, ktorí vám ho pripravia priamo pred vašimi očami.
HORE