SK
EN
Zatvoriť
Bencik culinary group odráža dlhodobú filozofiu jej majiteľa Pavla Benčíka, ktorú on sám definuje ako osobný vzťah k zákazníkom, dôraz na špičkovú kvalitu, inovatívnu kuchyňu a vlastnú zainteresovanosť na všetkých aspektoch podnikania. Zároveň je potvrdením záväzku rozvíjať gastronomickú scénu v tomto regióne
Bencik Culinary Group vlastní sieť a la carte reštaurácií, prémiových samoobslužných reštaurácií v business a shopping centrách. Okrem toho samostatnú cateringovú divíziu Party Guru Catering pod vedením Executive chef Bencik Culinary Group Michala Pažáka a cukrárenskú divíziu aj s cukrárňou CrémeChic, ktorú má pod taktovkou šéfcukrárka Bencik Culinary Group Veronika Bušová.
2003 ALDENTE Otvárame prvú taliansku reštauráciu v Tatracentre na Hodžovom námestí. Úspešný koncept biznis reštaurácie, ktorá funguje dodnes.

2003 CANTINA Otvárame prvú samoobslužnú reštauráciu v Tatracentre.
2008 CANTINA SLSP Do portfólia pribúda Cantina v centrále Slovenskej sporiteľne.
2010 BEER PALACE Otvárame jedinečnú piváreň v centre mesta, v historickej budove Paláca Motešických. Ako jedno z mála miest v Bratislave ponúka tankové pivo Pilsner Urquell priamo z originálnych tankov.
2011 CARNEVALLE Na najprestížnejšej adrese v Bratislave, na Hviezdoslavovom námestí, otvárame unikátnu modernú reštauráciu zameranú hlavne na jedlá z mäsa prvotriednej kvality. Súčasťou reštaurácie je aj trh, tzv. MEAT MARKET, kde si zákazníci môžu kúpiť čerstvé mäso a ryby na prípravu doma.
2012 ZYLINDER Otvárame prestížnu regionálnu reštauráciu na Hviezdoslavovom námestí, priamo v srdci Bratislavy, ktorá ponúka unikátne spojenie vyberaných špecialít rakúsko-uhorskej kuchyne v súlade s moderným kulinárskym umením.
2012 ALDENTE ON GREEN Otvárame prvú reštauráciu mimo hraníc hlavného mesta, na golfovom ihrisku v Penati Golf Resort Senica.
2012 AL TRIVIO CENTRAL Otvárame reštauráciu v najmodernejšom nákupnom centre v Bratislave, ktorá ponúka modernú taliansku kuchyňu. Navyše v súlade s moderným životným štýlom ponúka Al Trivio výber jedál v 100 % biokvalite.
2012 LA CANTINA CENTRAL Otvárame nový koncept samoobslužnej reštaurácie v nákupnom centre. V príjemnom dizajnovom prostredí si môžete vychutnať každý deň nové menu, čerstvé cestoviny, šaláty či mäso a ryby na grile.
2013 CARNEVALLE CLUB RESTAURANT AND BAR Otvárame klubovú reštauráciu v Penati Clube v Bratislave.
2014 Otvárame reštauráciu a piváreň Bokovka v bratislavskom Ružinove. Bokovka je predovšetkým o dobrom pive Budweiser Budvar a tiež pivných špeciálov o chutnom jedle. Špecialitou podniku sú pečené špeciality priamo z našej pece, ktorú rozpálime každý podvečer.
2014 CrèmeChic je nový koncept v rámci kulinárskej skupiny Bencik Culinary Group – šik cukráreň. Cukráreň CrèmeChic je otvorená od decembra 2014 v obchodnom centre Central. Každý deň ponúka niekoľko druhov klasických, ale aj moderných čerstvých zákuskov a makaróniek.
2015 Otvárame dve reštaurácie v trnavskej City Arene. Ide o úspešné koncepty známe už z Bratislavy - piváreň a reštaurácia Bokovka a talianska reštaurácia Al Trivio.
2015 Po úspešnom štarte „šik“ cukrárne Crèmechic v OC Central otvárame jej „dvojičku“ v obchodnom centre Aupark v septembri 2015.
2015 Spoločnosť Bencik Culinary Group sa stala vlastníkom licencie pre medzinárodnú značku Vapiano pre Českú a Slovenkú republiku. V najbližších rokoch plánuje otvoriť reštaurácie tohto konceptu na oboch trhoch.
HORE